mandag 23. januar 2012

Mira 13 år 1 mnd

Mira ble 13 år 1 desember 2011. Disse bildene er tatt 15 januar 2012.
Selv om hun begynner å bli gammel å grå liker hun å være med ute på det som skjer. Hver helg er hun ute å venter på at Nora skal komme ut å leke og på sommeren liker hun å ligge ute å vente på Nora når hun kommer fra barnehagen i tilfelle hun skal være ute å leke seg.

Hver dag skal hun ha sin daglige tur, blir det ikke skikkelig tur blir hun rastløs. Det kan merkes på henne at hun begynner å bli gammel nå, men det virker ikke som hun har noen smerter.  

Denne dagen vi var ute å leka oss ordnet Nora is kaffe. Mamma fikk mange kopper, rakk nesten ikke drikke opp den ene før hun kom med påfyll. Ingen klager på servicen der i gården. Etterhvert som jeg begynne å bli mett på iskaffe fant hun seg en ny kaffe gjest. Av den lille røde koppen hun har rakte hun frem koppen til Mira og hun drakk gledlig opp fra koppen. Var bare så vidt hun fikk tunga nedi koppen men hva har vel det å si. Dette hold de på med ganske lenge, tilslutt ble nok også denne takknemmelige kaffegjesten (som faktisk drikker opp kaffen) mett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar